second time into limp mode in 2 weeks - Page 2 - Saturn Sky Forums: Saturn Sky Forum
General Saturn Sky Discussion Forum for discussing general topics on the Saturn SKY.

User Tag List

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #16 of 20 (permalink) Old 08-14-2012, 06:08 PM Thread Starter
Member
 
Gjem1's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Montreal, Quebec, Canada
Posts: 77
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Garage
UPDATE: Sorry for the delay but vacations and back to work backlog are the culprates ;-)

So after going into limp mode a second time in 2 weeks, the only codes that were again in the ECU are P2135 and P1516 all related to throttle position sensor.

So i pulled both connectors apart ( the one described in the sticky and the one right beside it connected to the throttle body i guess!) and sprayed some contact cleaner in them and we'll see if it happens again when i will floor it sometime this weekend ;-) I must admit, i don't like it when it happens. It runs really ****ty and i'm afraid to break something... If it doesn't work i will have to do the connector bypass described in the sticky.
Gjem1 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #17 of 20 (permalink) Old 01-27-2013, 12:30 PM
Member
 
Join Date: Dec 2012
Location: Ar
Posts: 99
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Hey did you ever figure out whats going on? I seem to be having the limp mode problem too.
casto is offline  
post #18 of 20 (permalink) Old 01-30-2013, 07:05 AM
Member
 
Join Date: Dec 2012
Location: Ar
Posts: 99
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
It only seems ro be doing it on cold days...
casto is offline  
post #19 of 20 (permalink) Old 04-11-2013, 12:12 AM Thread Starter
Member
 
Gjem1's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Montreal, Quebec, Canada
Posts: 77
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Garage
I'M BACK ! I put my car for storage for the past 5 months since i do not want to drive it in the snow and ice so i will see if that problem will come back again and now that i bought a code reader scanner it will be faster to post back.
cheers
Gjem1 is offline  
post #20 of 20 (permalink) Old 05-11-2013, 07:41 PM Thread Starter
Member
 
Gjem1's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Montreal, Quebec, Canada
Posts: 77
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Garage
Update: After cleaning the throttle connector and went a few time a wot and again today, the problem (limp mode) did not re-appear. that is good news ;-)

Last edited by Gjem1; 05-07-2014 at 11:06 PM.
Gjem1 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Saturn Sky Forums: Saturn Sky Forum > Saturn Sky Discussion > General Saturn Sky Discussion

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Saturn Sky Forums: Saturn Sky Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome