Issue with "Mark Forums Read" function - Saturn Sky Forums: Saturn Sky Forum
Site Feedback Site-related announcements, and FAQ's on the site. Have a suggestion to make this place better? Post it here. Want to introduce yourself? Here is a great place. Look here if new to the site.

User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 01-13-2009, 09:42 AM Thread Starter
Member
 
Join Date: Jun 2008
Location: Michigan
Posts: 91
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Issue with "Mark Forums Read" function

I am having an issue with the forum tools pulldown for some reason.

I tried to mark a forum as read, but nothing happens. Based on a tip from someone, I tried to double click on the icon where it says to do so to mark a forum read, to no avail. The only thing I can do is open the forum tools pulldown within a particular forum in a new window, when it will open the same forum but go down to the bottom where it provides the buttons for the forum tools.

Example:
h ttp://www .skyroadster.com/forums/f2/?nojs=1#goto_forumtools

It is like the pulldown choice for marking a forum read is disconnected from any function. The link it shows for choosing "mark this forum read" looks like this:
h ttp://www .skyroadster.com/forums/#

[I had to add spaces so the formatting software does not try and make it a link]

I am a GM Engineer.

I do not claim to be a GM rep., all of my postings are my own interpretation and personal opinions.

I am a proud Solstice GXP owner (Flash). My wife, A FORMER GM engineer, is a proud Solstice GXP Coupe owner (Wicked).

Last edited by Flash's Owner; 01-13-2009 at 09:45 AM.
Flash's Owner is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 01-13-2009, 11:52 AM
Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 2,602
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 5 Post(s)
Hmm. Will pass up the line. Probably a bad link in the template as you probably need something like: https://www.skyroadster.com/forums/fo...hp?do=markread
cerberus is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 01-14-2009, 10:04 PM
Administrator
 
Administrator's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 191
Mentioned: 36 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 11 Post(s)
I have requested that a tech look at this, I can't figure it out. I will let you know when it is fixed. Sorry for the delay.

Nadeem
Administrator is offline  
Reply

  Saturn Sky Forums: Saturn Sky Forum > Help & Feedback > Site Feedback

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Saturn Sky Forums: Saturn Sky Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome