Autoguide App Problems - Saturn Sky Forums: Saturn Sky Forum
Skyroadster AutoGuide Forum Support / Help Post here if you have any question or require technical assistance on skyroadster.com

User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 9 (permalink) Old 02-02-2014, 01:40 PM Thread Starter
Senior Member
 
bradwp's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Oak Harbor, WA
Posts: 235
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Garage
Autoguide App Problems

Mods/Admins(?),

With the most recent Autoguide for Android update I keep getting some kind of file version mismatch error when trying to access the forum. I have no problem with the Solstice forum. Does anyone know what the problem is/how to fix it? It also said something about "AdminCP."

Thanks

Brad
'08 Redline Manual
Polar White, Black on Black, Single Disc Monsoon


"Fly Navy"

1988 Dodge Daytona Shelby Z (R.I.P.)
1993 Ford F-150 XLT 4x4 150K
2004 Saturn Ion Level 3 140K (only new car I've bought)
2007 Lexus IS250 (her's)
bradwp is offline  
post #2 of 9 (permalink) Old 02-04-2014, 02:28 PM
Administrator
 
Administrator's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 188
Mentioned: 32 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 11 Post(s)
Can you provide a screenshot of the error message? Is it happening on all forum section/threads on the app when logged in to skyroadster.com

Regards,

MD
Administrator is offline  
post #3 of 9 (permalink) Old 02-04-2014, 03:57 PM
Senior Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 343
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
You can't load anything on the app, it's all just old threads from before it stopped working. Other Autoguide forums are working fine for me. Here's what the error message says:

System Message
Package file version doesn't match with the installed version, please goto your forum's AdminCP->Plugin&Products-> Manage Products to upgrade by importing the latest installation xml
tf02 is offline  
post #4 of 9 (permalink) Old 02-04-2014, 05:55 PM
Senior Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Welland, Ontario, Canada
Posts: 836
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 54 Post(s)
The app stopped working for me a week or so ago. Only here though, it works fine over at Solsticeforum.
Sly Bob is offline  
post #5 of 9 (permalink) Old 02-04-2014, 06:13 PM
Senior Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Welland, Ontario, Canada
Posts: 836
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 54 Post(s)
Opening the app to this site I get the error on the first pic. If I click (touch) the screen I get redirected to the app on the second image.

I was hoping someone could fix this.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	photo 1.jpg
Views:	70
Size:	6.1 KB
ID:	50673   Click image for larger version

Name:	photo 2.jpg
Views:	76
Size:	8.5 KB
ID:	50681  
Sly Bob is offline  
post #6 of 9 (permalink) Old 02-06-2014, 02:54 PM
Administrator
 
Administrator's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 188
Mentioned: 32 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 11 Post(s)
I have imported the latest xml version onto the forum, please uninstall the app then re-install. This should clear up this issue.

Regards,

MD
Administrator is offline  
post #7 of 9 (permalink) Old 02-06-2014, 09:02 PM
Senior Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 343
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Didn't even need a reinstall here, worked right away. Thanks
tf02 is offline  
post #8 of 9 (permalink) Old 02-07-2014, 08:52 AM
Senior Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Welland, Ontario, Canada
Posts: 836
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 54 Post(s)
Quote:
Originally Posted by tf02 View Post
Didn't even need a reinstall here, worked right away. Thanks

Same here, works good now. Thanks for fixing it.


Sent from AutoGuide.com Free App
Sly Bob is offline  
post #9 of 9 (permalink) Old 02-11-2014, 01:58 AM Thread Starter
Senior Member
 
bradwp's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Oak Harbor, WA
Posts: 235
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Garage
Works perfect now! Thanks. Sorry for the delay, I was comms out.

Brad
'08 Redline Manual
Polar White, Black on Black, Single Disc Monsoon


"Fly Navy"

1988 Dodge Daytona Shelby Z (R.I.P.)
1993 Ford F-150 XLT 4x4 150K
2004 Saturn Ion Level 3 140K (only new car I've bought)
2007 Lexus IS250 (her's)
bradwp is offline  
Reply

  Saturn Sky Forums: Saturn Sky Forum > Help & Feedback > Skyroadster AutoGuide Forum Support / Help

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Saturn Sky Forums: Saturn Sky Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome