Saturn Sky Forums: Saturn Sky Forum - Reply to Topic
Site Feedback Site-related announcements, and FAQ's on the site. Have a suggestion to make this place better? Post it here. Want to introduce yourself? Here is a great place. Look here if new to the site.

Thread: Can't see photos Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :

Register Now



In order to be able to post messages on the Saturn Sky Forums: Saturn Sky Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
08-08-2018 12:50 AM
Kansas Bill
Quote:
Originally Posted by A14 View Post
The problem is Photobucket. They removed the ability to embed photos. So all the old posts with all the old photoes with photobucket are now unfornuately gone.

https://petapixel.com/2017/07/01/pho...-embedded-web/
I don't know what happened, but I can see all the (recent) photos now, where I was seeing only about 10% of them.
08-07-2018 11:27 PM
44thSKY WOW, if it's the old Photo Bucket issue, gees that was a long time ago back. Probably over a year. Could Kansas Bill be trying to see those 'removed' photos. Well if so, none of us can see those in posts some year old or more.
08-07-2018 10:46 PM
A14 The problem is Photobucket. They removed the ability to embed photos. So all the old posts with all the old photoes with photobucket are now unfornuately gone.

https://petapixel.com/2017/07/01/pho...-embedded-web/
08-02-2018 01:14 PM
Kansas Bill
Quote:
Originally Posted by Robotech View Post
I've had this problem too but I blame it on the settings on our work browsers. Haven't looked for it while browsing from home. Will have to check that tonight.

I'm retired, so all my browsing is at home on a laptop.
08-02-2018 12:25 PM
Robotech I've had this problem too but I blame it on the settings on our work browsers. Haven't looked for it while browsing from home. Will have to check that tonight.
08-01-2018 06:19 PM
marlboromike
Quote:
Originally Posted by SaturnSkyDude View Post
I can see those two pics and all I can think is why would someone do that to a Saturn Sky??? LOL
Because I am old...and fond of whitewall tires.
08-01-2018 03:33 PM
SaturnSkyDude
Quote:
Originally Posted by marlboromike View Post
Can u see this....
I can see those two pics and all I can think is why would someone do that to a Saturn Sky??? LOL
08-01-2018 01:32 PM
Kansas Bill
Quote:
Originally Posted by 44thSKY View Post
Probably not an issue, but it is my belief that to view photo thumbnails, you need to be signed-in. And, when you sign-in look for the check-box that allows you to remain signed in.

I hate having to remember to sign-in, so I make sure closing down does NOT sign me out of the forums.
I "think" I was signed in (I could post), but everything looks different today. I could see a few photos before, but not even my own avatar. Now my avatar and photos I couldn't see show up.
08-01-2018 01:01 PM
44thSKY Probably not an issue, but it is my belief that to view photo thumbnails, you need to be signed-in. And, when you sign-in look for the check-box that allows you to remain signed in.

I hate having to remember to sign-in, so I make sure closing down does NOT sign me out of the forums.
08-01-2018 12:09 PM
Kansas Bill
Quote:
Originally Posted by Kansas Bill View Post
Yes, I can!
I can also see some others that were invisible yesterday. I'll have to look around and. see if the issue has resolved itself.
08-01-2018 12:05 PM
Kansas Bill
Quote:
Originally Posted by marlboromike View Post
Can u see this....
Yes, I can!
08-01-2018 03:13 AM
marlboromike Can u see this....
08-01-2018 01:49 AM
Kansas Bill
Can't see photos

I can only see a few of the photos here, and they aren't always the same ones. Any suggestions? It is a new laptop, maybe I am missing something?

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome