Saturn Sky Forums: Saturn Sky Forum - Reply to Topic
Site Feedback Site-related announcements, and FAQ's on the site. Have a suggestion to make this place better? Post it here. Want to introduce yourself? Here is a great place. Look here if new to the site.

Thread: Forum is SOOOOOO SLOOOOOW Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :

Register Now



In order to be able to post messages on the Saturn Sky Forums: Saturn Sky Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
05-10-2012 11:22 PM
bradwp
Quote:
Originally Posted by lllfly View Post
I am using 4G HTC phone.
Fast __________Fasssssst.
I sold the PC,Lap top.
They were so sooooooooooooooo.
I would fall asleep.
LLLFLY
are you using the autoguide app, or phone browser? If it's the phone browser, which one, stock or other?

It's pretty fast for me using autoguide, the built in browser is slower, sometimes it times out.
05-10-2012 08:47 PM
glemont I thought this was a forum about people not posting much haha. But i havent had any problems with the site running slow, im using google chrome.
05-10-2012 07:28 PM
Elff For those who don't know what we are talking about here is a screen capture of all the things that run on AutoForum Forums

05-10-2012 07:05 PM
Elff Probably
That thing was seriously compromised a little while and spread some nasty Malware.

AutoForums are the suckiest forums on the Internet.
05-10-2012 07:01 PM
mbeardsley I think it is the ad server.

Every page seems to stall out while waiting for some sort of ad to load.
05-10-2012 07:00 PM
Elff Weird
Right now, it's about twice as fast as it's been
but still way slowing than any other forum I go to.

Ridiculous amount of ads and attempts to track
05-10-2012 06:59 PM
Elff 4 different computers on 4 different ISPs?
05-10-2012 06:29 PM
lllfly I am using 4G HTC phone.
Fast __________Fasssssst.
I sold the PC,Lap top.
They were so sooooooooooooooo.
I would fall asleep.
LLLFLY
05-10-2012 06:11 PM
bradwp
Quote:
Originally Posted by Elff View Post
I do and I only allow the scripting for the forum
I have the other
12 scripts disabled
YES TWELVE FREAKING SCRIPTS.

is that really necessary?
That's strange. The site really bogged down before I started blocking the scripts, but goes pretty fast for me now. Your ISP must not like skyroadster.
05-10-2012 05:51 PM
Elff I do and I only allow the scripting for the forum
I have the other
12 scripts disabled
YES TWELVE FREAKING SCRIPTS.

is that really necessary?
05-10-2012 05:45 PM
JimElvis For me, most everytime I click on something I get a 404 page not found. I back up and click again and it works
05-10-2012 05:40 PM
bradwp Try using Firefox and one of the java script blockers. The one I use is called noscript.
05-10-2012 05:37 PM
Elff
Forum is SOOOOOO SLOOOOOW

And no, it is not my computer.

It is slow on multiple computers, on different networks.
It has gotten extremely bad.

If you need to benchmark it, compare the speed to
KappaPerformance.com

It's night and day.
When I click submit on this forum, it's a good 30 seconds before it is done.
Same thing for when you first connect and then try to open a thread.

On KP, it's 1-3 seconds at worst.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome