Saturn Sky Forum banner

1 - 13 of 13 Posts

·
Registered
Joined
·
4,377 Posts
Discussion Starter #1
And no, it is not my computer.

It is slow on multiple computers, on different networks.
It has gotten extremely bad.

If you need to benchmark it, compare the speed to
KappaPerformance.com

It's night and day.
When I click submit on this forum, it's a good 30 seconds before it is done.
Same thing for when you first connect and then try to open a thread.

On KP, it's 1-3 seconds at worst.
 

·
Registered
Joined
·
235 Posts
Try using Firefox and one of the java script blockers. The one I use is called noscript.
 

·
Premium Member
Joined
·
328 Posts
For me, most everytime I click on something I get a 404 page not found. I back up and click again and it works
 

·
Registered
Joined
·
235 Posts
I do and I only allow the scripting for the forum
I have the other
12 scripts disabled
YES TWELVE FREAKING SCRIPTS.

is that really necessary?
That's strange. The site really bogged down before I started blocking the scripts, but goes pretty fast for me now. Your ISP must not like skyroadster.
 

·
Premium Member
Joined
·
2,206 Posts
I am using 4G HTC phone.
Fast __________Fasssssst.
I sold the PC,Lap top.
They were so sooooooooooooooo.
I would fall asleep.
LLLFLY
 

·
Registered
Joined
·
1,794 Posts
I think it is the ad server.

Every page seems to stall out while waiting for some sort of ad to load.
 

·
Registered
Joined
·
357 Posts
I thought this was a forum about people not posting much haha. But i havent had any problems with the site running slow, im using google chrome.
 

·
Registered
Joined
·
235 Posts
I am using 4G HTC phone.
Fast __________Fasssssst.
I sold the PC,Lap top.
They were so sooooooooooooooo.
I would fall asleep.
LLLFLY
are you using the autoguide app, or phone browser? If it's the phone browser, which one, stock or other?

It's pretty fast for me using autoguide, the built in browser is slower, sometimes it times out.
 
1 - 13 of 13 Posts
Top