Saturn Sky Forum banner

1 - 12 of 12 Posts

·
Registered
Joined
·
4,377 Posts
Discussion Starter #1
Hi

I was updated my garage and it seems that no matter what I do, I can not add a picture.

I have new pictures of my engine bay. So I removed the 3 previous pics I have and now, whether I choose to upload or link to a website, I can not get the garage to accept my pictures.

I even tried to relink to the original pictures and now it is telling me they are not in the proper format. They are all Jpgs.

Some help would be appreciated.

Thanks
 

·
Registered
Joined
·
2,058 Posts
Don't you have to have a membership that pays dues in order to add photos to the Garage?

Yogi
 

·
Registered
Joined
·
4,377 Posts
Discussion Starter #10
I never needed that in the past and I have numerous pictures in my garage.

That is why I am trying to find out, what has changed.

The upload states there are 3 formats the pictures have to be and that they need to be less than 16mb.
My Pictures are JPEGS and all around 256k in size. So they satisfy the requirement.
 

·
Registered
Joined
·
4,377 Posts
Discussion Starter #11
Weird, when uploadin an image is says 16mb, in the DTO garage help it says 8mb.
It also states you can have up to 22 images. I currently have 17 and want to add 2.

Something is broke.
I have tried it on the following operating systems
MacOSX, MacIOS, Windows 7, Windows 8.1, Red Hat Linux
with the following web browsers
Firefox, Internet Explorer, Safari
 

·
Registered
Joined
·
4,377 Posts
Discussion Starter #12
So it's been months and the garage is still broken.

I guess I am not surprised that the people who run this site never responded and do nothing when there is a technical issue. Just goes to show how crappy these auto forums are compared to other forums.
 
1 - 12 of 12 Posts
Top